Muurstickers in opkomst!

Hoewel muurstickers al een hele lange tijd meegaan, zijn ze de laatste jaren steeds populairder geworden in de kinderkamers. Dit komt vooral omdat er in plaats van de felle, scherpe kleuren en stickers die vroeger gebruikt werden zijn vervangen door subtielere en stijlvollere muurstickers die nog steeds erg kleurrijk zijn, maar met minder felle kleuren. Hierdoor is de muursticker weer aantrekkelijk geworden voor de Nederlandse kinderkamer en daar spelen een aantal bedrijven slim op in.

Bedrijven die zich volledig specialiseren in muurstickers, zoals DecoDeco hebben een uitgebreid assortiment met ontzettend veel keuze. Hier zie je ook dat de natuur weer veel terugkomt in de muurstickers, zoals dieren, bomen en planten. Een andere webshop zoals Emob4kids, heeft meer fantasierijke muurstickers. De favoriete Disney personages en karakters kan je hier terugvinden en op de muur plakken in de kinderkamer.

Het fijne aan deze muurstickers is, is dat jezelf kan combineren en plakken. De bovenstaande muursticker wordt bijvoorbeeld zonder de uiltjes en vogeltjes geleverd. Hierdoor kunnen ouders en kinderen samen een prachtig kunstwerk aan de muur maken, wat volledig geïnspireerd wordt door je eigen creativiteit.

Een andere belangrijke ontwikkeling voor muurstickers is dat het tegenwoordig bijna op alle oppervlakten geplakt kan worden, op voorwaarde dat het een hard oppervlakte is. Denk aan meubilair, muren maar ook bijvoorbeeld ramen. Voor de muren zijn de muurstickers van tegenwoordig compatibel met vrijwel alle soorten verf en behang, in tegenstelling tot vroeger.

2 gedachtes over “Muurstickers in opkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *