Besparen op je online aankopen dankzij TagCity

Sinds een jaar staat de website TagCity online. TagCity is een website die je helpt om te besparen op je online aankopen bij gekende en minder gekende webshops zoals bijvoorbeeld ICI PARIS XL, Zalando, Sarenza, Groupon, … Maar via TagCity kun je ook snel en eenvoudig je reis boeken bij gekende en minder gekende reiswebsites zoals Center Parcs, CheapTickets, Hotels.com, Neckermann, …Sta me toe om deze website even toe te lichten op Deerlycke.be

Waarom zou je iets kopen via TagCity?

Wel, de reden is simpel. Op TagCity vind je alle laatste nieuwe aanbiedingen, kortingen, promoties, acties, … van meer dan 450 verschillende webshops in België en Nederland. Op TagCity vind je ook een heleboel exclusieve kortingscodes waarmee je bijvoorbeeld 20% korting krijgt op je aankopen bij een bepaald webshop. Je kan de website vergelijken met het Amerikaanse RetailMeNot: een online portaal waar mensen ‘gratis kortingscodes’ kunnen shoppen.

tagcity

 

Maar er is nog meer!

Op TagCity kunnen gebruikers ook reviews en reisverslagen schrijven. Deze reviews handelen bijvoorbeeld over de webshop of over het product dat mensen er gekocht hebben. De reisreviews handelen dan weer over de reis die mensen geboekt hebben of over de reisorganisatie waar ze hun reis geboekt hebben. Zo weet je als bezoeker meteen wat de ervaringen zijn van andere mensen. Deze functionaliteit is echter nog niet te vergelijken met pakweg Tripadvisor of het Nederlandse Zoover.

Online shoppen wordt steeds populairder.

Steeds vaker doen mensen een beroep op het internet om bepaalde producten, artikelen of diensten online aan te kopen. De producten die online aangekocht worden zijn vaak heel uiteenlopend gaande van autobanden tot wasmachines en van kleding tot maaltijdboxen.

De reden waarom online shoppen steeds populairder wordt is simpel: webwinkels maken het de consument enorm gemakkelijk. Toch zijn er enkele specifieke redenen die het ongelofelijke succes van online shopping zouden kunnen verklaren.

visa

Een enorm aanbod

Tijdens het online shoppen krijg je een handig overzicht van alle zaken die te koop aangeboden worden. Maar naast het handige overzicht is het aanbod ook gewoon veel groter. De kans dat je iets op het internet vindt terwijl het niet beschikbaar is of te verkrijgen is een winkel is groter dan dat je iets vindt in de winkel dat niet beschikbaar is op het internet. In de winkel komt het vaak voor dat het paar schoenen dat je wil kopen helaas niet meer te koop is in jouw maat. Op het internet is de kans groot dat je de juiste maat wel nog vindt ergens in een webwinkel zoals Zalando of Sarenza.

In een winkel durf je vaak ook niet te vragen of die trui nog in een ander kleur beschikbaar is. Terwijl je op het internet met een simpele muisklik kan zien dat die trui wel nog in het geel, groen, blauw of rood beschikbaar is.

Vergelijk zoveel je maar wil

Even de prijs van die schoenen vergelijken met de prijs van die schoenen in een andere webwinkel, simpel. Maar hetzelfde doen in een gewone winkel ligt al een stuk moeilijker. Vaak durf je nadat je iets gepast hebt en daarna niet gekocht hebt, niet meer binnen gaan in die winkel. Op het internet maak je dergelijke problemen niet mee. Iets wat voor velen een groot voordeel is.

Geen sluitingsuur

Het derde grote voordeel van online shoppen is dat de winkels helemaal geen sluitingsuur hebben. Mensen kunnen met andere woorden tijdens de momenten waarop ze tijd hebben hun online aankopen doen. Vaak zijn dit momenten ’s avonds of tijdens de weekends op zondag. Kortom momenten waarop de meeste winkels gesloten zijn. Voor velen is dit de hoofdreden waarom ze vaker een beroep doen op het internet om hun online aankopen te doen.

En jullie? Maken jullie al gebruik van kortingswebsites indien jullie aankopen via internet?

Een gedachte over “Besparen op je online aankopen dankzij TagCity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *